Vill du jobba hos oss? Vi har alltid plats för kompetenta medarbetare!

Vi bedriver en högkvalitativ och effektiv primärvård i det lilla formatet med hög tillgänglighet, gott bemötande och hög medicinsk kvalitet. Doktorama ägs av ett antal av hälsocentralernas medarbetare. Vi vill att våra mottagningar ska vara viktiga och centrala för våra medborgare och att vi är förstahandsvalet inom den öppna vården genom våra verksamheters goda verksamhet och rykte.


Just nu söker vi:
Distriktssköterska
Din profil

Du är distriktssköterska.
Du vill utvecklas och lära dig mer tillsammans med oss på hälsocentralen. Det förutsätter att du har en god samarbetsförmåga och en vilja och förmåga att lära dig nya saker och att pröva nya arbetssätt. Vi hoppas också att du har kunskaper och insikter som vi kan ta till oss på hälsocentralen för att utveckla vår verksamhet ytterligare. Vi är en populär verksamhet med stort tryck på oss, något som förutsätter att du har en förmåga att hålla flera ärenden i gång samtidigt på mottagningen och att du kan prioritera.

Tjänstebeskrivning

Självständigt arbete på hälsocentral som sker i samverkan med andra. Mottagningsarbete, telefonrådgivning och andra på en mottagning förekommande uppgifter.

Vi erbjuder dig

Möjligheten att arbeta på en väl fungerande mottagning med god bemanning tillsammans med ett sammansvetsat arbetslag med hög kompetensnivå och effektivitet.

Anställning

Tillsvidare, heltid.

Tillträde

Så snart som möjligt, ansökningar tas emot löpande och intervjuer hålls kontinuerligt.

Din ansökan

Ansökan via mail skickas till:
ansokningar@doktorama.se

Ansökan via vanlig post skickas till:
Att: Lotta Friberg
Doktorama Söderhamn AB
Box 162
826 24 Söderhamn

Kontaktperson

Lotta Friberg, mottagningschef
Mobil: 070-697 29 40
E-post: lotta.friberg@doktorama.se